Yrityksen tarina

Historia

Alussa, niinkin kauan aikaa sitten kuin vuonna 1994, meitä oli kolme naista, mahtava idea ja mahdottoman paljon energiaa. Pohdittuamme ja pyöriteltyämme ideaamme jonkin aikaa ja mutusteltuamme idean ympärillä vellovat hyvät ja huonot puolet, päätimme sitten eräänä kauniina päivänä perustaa sensual-lifestyle mielihyvämyymälän kilpailijaksi perinteisille seksikaupoille. Tuohon aikaan alan liikkeet olivat perinpohjin miesten valtakuntaa, johon naisille ei ollut juurikaan mielenkiintoa tutustua, saatikka, että naiset olisivat kokeneet itsensä tervetulleiksi. Päämääränämme oli madaltaa naisten kynnystä astua seksikauppaan sisään sekä jakaa asiantuntevaa tietoa seksuaaliterveydestä ja alan välineistä.

Vuonna 2000 ilmestyi Sincityn toimesta Suomen ensimmäinen, alan klassikoksikin tituleerattu SUURI SEKSIVÄLINEOPAS, jossa ensimmäisen kerran kokonaisvaltaisesti käytiin läpi seksuaaliterveyteen vaikuttavia asioita, tapoja, toimintoja, alan terminologiaa ja alan tuotteita. Mukana opasta kirjoittamassa kanssamme oli liuta seksuaaliterveyden asiantuntijoita. Suuren kysynnän vuoksi oppaasta julkaistiin uusi päivitetty versio vuonna 2006, jolloin se otettiin myös oppilaitosten seksuaaliterveys kirjavalikoimaan.

Lanseerasimme vuonna 2005 mainostoimisto PHS:n kanssa muotoilija, sisustusarkkitehti, kuvanveistäjä Stefan Lindforsin suunnitteleman SERPENT-sauvan, joka nopeasti saavutti kulttisuosion. SERPENT-sauva hankittiin mm. New Yorkin MoMan valikoimiin ja on ainoa Stefan Linforsin suunnittelema seksiväline.

Nykypäivänä

Konseptimme sai heti alusta asti aivan loistavan vastaanoton ja jatkaa samalla linjalla yhä tänäkin päivänä.

Nykyään palvelemme alan välineistä kiinnostuneita asiakkaita, joille asiantunteva ja ystävällinen palvelu ovat tärkeitä. Panostamme vahvasti palveluun ja esittelemme mielellämme tuotteita myymälässämme.

Kiinnostuksemme seksuaalisuuteen ja seksuaaliterveyteen on matkan varrella vain kasvanut. Koemme, että tänäpäivänä on hienoa olla mukana nopeasti muuttuvassa maailmassa, jossa ymmärrys seksuaalisuuden moninaisuudesta ja seksuaaliterveydestä osana ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia vain kasvaa.

Teemme jatkuvasti yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, sillä meille seksuaaliterveys on tärkeä osa toimintaamme. Yhteisyökumppaneitamme ovat mm. eri sairaanhoitopiirit, lääkärit, seksuaaliterapeutit, seksologit, apteekit sekä fysioterapeutit ja seksuaaliterveysalan järjestöt ja oppilaitokset.

Vuonna 2008 tuotekehitystiimimme kehitti markkinoiden ensimmäisen seksuaaliterveystuotesarja AMOAN lääkeyrityksille ja apteekeille. 

Suosittu kivijalkamyymälämme sijaitsee Helsingin Kampissa, Albertinkatu 36, 00180.  Yrityksemme on 100% suomalainen ja kotipaikkamme on Helsinki. 

Tervetuloa tutustumaan!

Löydät meidän myös somesta

Instagram  @sincityverkkokauppa

Facebook sincityverkkokauppa