Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Etäkaupan palautusoikeus ei kuitenkaan koske alusvaatteita, intiimituotteita (=seksivälineitä ja seksileluja) ja DVD levyjä. (The right of return does not apply to lingerie, intimate products (= sex toys) or DVDs. We guarantee that all of the Intimate Products we sell are unused. So they are not return or replacement products.)

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 3 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä sähköpostilla. Erikseen tilattava tuote tilataan, kun asiakas tekee tilauksen verkkokaupassa. Toimitusaika on 14-20 pv.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Sincity.fi - verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info(at)sincity.fi tai puhelimitse 09 700 29 207 (Myymälän aukiolo aikoina arkisin 11-18 ja lauantaisin 11-15).

4. Sincity.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Sincity.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Sincity.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

5. Minimiostos on 15,00

6. Postitamme paketit aina neutraalissa pahvilaatikossa. Paketin päällä ei lue verkkokaupan nimeä.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 3 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Mikäli haluat tilauksen johonkin tiettyyn päivään mennessä, ilmoita siitä tilauksen yhteydessä tai voit tiedustella asiaa asiakaspalvelustamme sähköpostitse info(at)sincity.fi tai puhelimitse 09 700 29 207 (Myymälän aukiolo aikoina arkisin 11-18 ja lauantaisin 11-15).  


2. Toimitustavat

POSTI

- Nouto valitsemastasi Postista, hinta 5,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Posti säilyttää pakettiasi 7 pv.

- Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 5,90 €.

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Posti säilyttää pakettiasi 7 pv.

- Postin kotiinkuljetus, hinta 9,90 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. 

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. 

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

MATKAHUOLTO

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 6,90 €

- Nouto lähimmästä lähikaupasta tai R-kioskista, hinta 6,90 €

- Matkahuollon kotiinkuljetus 9,90

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä tai R-kioskista. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä. Matkahuolto säilyttää tilaustasi 14 pv.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

Tilaa ja nouda 

Tilaa verkkokaupasta ja nouda tunnin päästä kivijalkamyymälästämme. Lähetämme sähköpostilla viestin, kun tilaus on noudettavissa. Tilaus noudetaan myymälästämme Albertinkatu 38, 00180 Helsinki

Lähetettävän paketin ulkonäkö

Kaikki tilauksemme toimitetaan neutraalissa paketissa. Paketin päällä ei ole mainoksia, vaan lähetystarra, jossa on lähettäjän nimi, Minikin Oy,  ja vastaanottajan nimi.  Pakkauspahvimateriaalia ja muovitusta pyrimme kierrättämään mahdollisuuksien mukaan; näin säästämme osaltamme luontoa helpolla tavalla.

Kaikki lähetyksiin liittyvät kysymykset hoitaa asiakaspalvelumme

info(at)sincity.fi tai puhelimitse 09 700 29 207. Arkisin 11-18 ja lauantaisin 11-15.


3. Maksutavat

Maksut Visa, Visa Electron ja MasterCard-korteilla sekä American Express-korttilla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Mobile Pay, Maksa ostoksesi nopeasti ja kätevästi Mobile Pay palvelulla.

Collector Lasku/Osamaksu
Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. 
Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.

Jousto Laskulla & Osamaksulla
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Voi maksaa Jousto laskulla 20–1000 euron ja Jousto osamaksulla 30–5000 euron ostoksia.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
 

Klarna Checkout: Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia!

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: Klarna tiliehdot


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Etäkaupan palatusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia alkuperäispakkauksessa olevia tuotteita. Palautettavan tuotteen tulee siis olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautusoikeus ei koske alusvaatteita, intiimituotteita (= seksivälineitä, seksileluja) eikä DVD- levyjä. Me takaamme sen, että kaikki myymämme intiimituotteet ovat käyttämättömiä. Ne eivät siis ole palautus tai vaihtotuotteita.

(Return and product exchanges

Products have a 14-day return policy. The right of distance selling only applies to unused and marketable original packaging products. The product to be returned must therefore be unused and unchanged.
The right of return does not apply to lingerie, intimate products (= sex toys) or DVDs. We guarantee that all of the Intimate Products we sell are unused. So they are not return or replacement products.)

Palautuksesta tulee ilmoittaa aina ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info(at)sincity.fi tai puhelimitse numeroon 09 700 29 207 (Arkisin 11-18 ja lauantaisin 11-15).

Mikäli kyseessä ei ole viallisen tuotteen palautus, perimme palautuskuluna 9,90.

Palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa. 

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Aiheettomista tai puutteellisilla tiedoilla tehdystä palautuksesta veloitamme 25,00 käsittelykuluna. Aiheettomat/ puutteelliset tilaukset palautamme asiakkaalle asiakkaan omalla kustannuksella.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk toimituksesta. Toimitus/ostopäiväksi katsotaan se päivä, jona tilaus on noudettu Postista, Matkahuollosta tai myymälästämme.

Kun palautus on hyväksytty, summa palautetaan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen lain edellyttämän 30 pv sisällä. Huomioithan, että summasta vähennetään palautuskulu 9,90.

Emme lunasta postiennakkopalautuksia.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info(a)sincity.fi tai soittamaan 09 700 29 207.

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info(a)sincity.fi tai soittamalla 09 700 29 207. Arkisin 11-18 ja lauantaisin 11-15

Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Sincity.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

7. Yhteystiedot

Minikin Oy/Sincity.fi
Albertinkatu 38
00180 Helsinki

puh.09 700 29 207

sähköposti: info@sincity.fi