Seksivälinekutsut, Polttarit, Naisten illat

Seksivälinekutsut, Synttärit, Polttarit ja Naisten illat ovat olleet myymälässämme jo yli 20 vuoden ajan todella suosittuja tapahtumia. Kerää porukka kasaan, varaa aika ja tulkaa tutustumaan rennossa ilmapiirissä seksivälineiden kiehtovaan maailmaan.

Kutsuillamme on todella helppo tutustua alan tuotteisiin. Filosofiamme mukaisesti meillä vallitsee rento ja innostunut ilmapiiri asenteella turhia kysymyksiä ei ole! Voit siis ilman huolen häivää kysellä ja ihmetellä alan välineitä, välineisiin liittyviä kysymyksiä, ajatuksia ja uskomuksia.

Ostopakkoa kutsuilla ei ole, mutta jos ostoksia haluaa tehdä, se onnistuu hyvin, sillä tuotteet saa heti kätevästi mukaan.

Kutsut järjestetään myymälän aukioloajan ulkopuolella ja ne maksavat 50€, jos yhteisten ostosten summa ylittää 200€ ei maksua veloiteta. 

Suosituimmat ajat ovat perjantaisin kello 18 jälkeen ja lauantaisin kello 15 jälkeen, joten varaus kannattaa tehdä mahdollisimman ajoissa,  jotta toivottu ajankohta onnistuu. 

Järjestämme myös opiskelijoille infokursseja. Pääsääntöisesti nämä kurssit järjestetään aamupäivisin myymälän aukioloaikana. Kurssit ovat maksuttomia ja niiden kesto on n. 1h-1,5h. Muistathan sopia ajan ajoissa sähköpostilla.

Myymäläämme mahtuu kerralla noin 10-20 hengen ryhmä. 

Kutsut hoitaa aina myymälän vakituiset työntekijät joilla on yli 20 vuoden kokemus. Meillä kaikki myyjät ovat aikuisia naisia.

Kutsujen kesto järjestetään toiveidenne mukaan. Yleensä kutsut ovat kestäneet ryhmän koosta riippuen n. 1-3 tuntia. 

Polttariporukoiden lyhyt piipahtaminen myymälässä onnistuu hyvin myös myymälän aukioloaikana ja on maksuton. Muistathan kuitenkin sopia asiasta ennakkoon. 

Ota yhteyttä puhelimella ark. 11-18, la. 11-15, puh. 09 700 29 207 tai sähköpostilla info@sincity.fi

Tervetuloa!

HAMK:n seksuaalineuvoja opiskelijat vierailulla 8.6.2018