Seksivälinekutsut myymälässä

Seksivälinekutsut ovat olleet myymälässämme jo yli 20 vuoden ajan todella suosittuja tapahtumia. Kerää porukka kasaan, varaa aika ja tulkaa tutustumaan rennossa ilmapiirissä seksivälineiden kiehtovaan maailmaan. 

Kutsuillamme on todella helppo tutustua alan tuotteisiin. Filosofiamme mukaisesti meillä vallitsee rento ja innostunut ilmapiiri asenteella turhia kysymyksiä ei ole! Voit siis ilman huolen häivää kysellä ja ihmetellä alan välineitä, välineisiin liittyviä kysymyksiä, ajatuksia ja uskomuksia.

Ostopakkoa kutsuilla ei ole. Myymälässä järjestettävien kutsujen yksi parhaista eduista on se, että ostokset saa heti mukaan. Myös koko myymälän valikoima tarjouksineen on esillä ja edut heti käytettävissä.

Kutsut järjestetään myymälän aukioloajan ulkopuolella ja ne maksavat 50€, jos yhteisten ostosten summa ylittää 200€ ei maksua veloiteta. 

Suosituimmat ajat ovat perjantaisin kello 18 jälkeen ja lauantaisin kello 15 jälkeen, joten varaus kannattaa tehdä mahdollisimman ajoissa,  jotta toivottu ajankohta onnistuu. 

Järjestämme myös opiskelijoille seksuaaliterveysopintoihin liittyviä infokursseja. Pääsääntöisesti nämä kurssit järjestetään aamupäivisin myymälän aukioloaikana. Kurssit ovat maksuttomia ja niiden kesto on n. 1h-2h. Muistathan sopia ajan ajoissa sähköpostilla. info@sincity.fi

Myymäläämme mahtuu kerralla noin 10-30 hengen ryhmä. 

Kutsut ja infokurssit hoitaa aina myymälän vakituiset työntekijät joilla on yli 20 vuoden kokemus. Meillä kaikki myyjät ovat aikuisia naisia.

Kutsujen kesto järjestetään toiveidenne mukaan. Yleensä kutsut ovat kestäneet ryhmän koosta riippuen n. 1-3 tuntia. 

Polttariporukoiden lyhyt piipahtaminen myymälässä onnistuu hyvin myös myymälän aukioloaikana ja on maksuton. Muistathan kuitenkin sopia asiasta ennakkoon. info@sincity.fi

Ota yhteyttä puhelimella ark. 11-18, la. 11-15, puh. 09 700 29 207 tai sähköpostilla info@sincity.fi

Tervetuloa!

HAMK:n seksuaalineuvoja opiskelijat vierailulla 8.6.2018

Pariskunta poppoo Kuopiosta seksivälinekutsuilla myymälässämme 19.1.2019.