Myymälä

Erotiikkamyymälämme sijaitsee osoitteessa Albertinkatu 38. Kamppi, Helsinki. P. 09-700 29 207

Avoinna ark.11-18 ja la.11-15. 

30.5 torstaina myymälä on suljettu

Miksi kannattaa tulla myymälään ostoksille?

Myymäläämme on todella helppo tulla yksin tai yhdessä rauhassa tutustumaan tuotteisiin. Seksuaalisuus on osa elämää ja meillä myymälässä siitä puhutaan mielellään. Helposti lähestyttävä konseptimme toimii mainiosti seksivälineistä ja intiimituotteista kiinnostuneille. Me panostamme vahvasti palveluun ja autamme mielellämme asiakkaitamme löytämään sopivan tuotteen valikoimastamme.

Erotiikkamyymälän valikoima

Myymälästä löytyy kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat tuotteet ja aina samaan hintaan. Joitakin verkkokaupan tuotteita löytyy myymälästä myös yksittäin pakattuna, esim. irtokondomit ja naruttomat tamponit. Myymälästämme löytyy myös jonkin verran tuotteita, joita verkkokaupassa ei ole.           

Tutustuminen tuotteisiin

Esittelemme mielellämme tuotteita, jotta pystyt paremmin valitsemaan itsellesi sopivan välineen. Useinhan on niin, että verkkokaupassa valinnan tekeminen saattaa olla hankalaa esimerkiksi materiaalin ominaisuuksien, välineen koon tai moottorin voimakkuuden suhteen. Varsinkin hintavampien seksivälineiden kohdalla saattaa käydä niin, että läpikäytyäsi eri verkkokauppojen ja valmistajien tuote-esittelyt ja esittelyvideot sekä lukaistuasi läpi keskustelupalstat ja tuotevertailut, on lopullisen ostopäätöksen teko kuitenkin hankalaa. Valinta on huomattavasti helpompi tehdä, kun saat tuotteen konkreettisesti käteesi testattavaksi. Helpottaaksemme osaltamme valintaasi, kerromme mielellämme oman rehellisen näkemyksemme niin valmistajasta kuin itse tuotteestakin.

Ikäraja

Myymälässämme ei ole varsinaista ikärajaa. Nuoret ovat tervetulleita. Huomioithan kuitenkin, että isolla joukolla ei kannata tulla!

Noutopiste

Verkkokauppamme noutopiste toimii myymälän yhteydessä.

Myymälään on helppo tulla myös pyörätuolilla tai lastenrattailla!

Tervetuloa!

Tutustu tästä Sincity.fi yrityksen tarinaan.