ONYX ladattava vibraattori

Tuotekoodi: 330228

Todella kauniisti muotoiltu laadukas kokonaisuus. Onyx vibraattori on valmistettu silkinpehmeästä silikonista ja siinä on ihastuttavan taipuisa varsi! 

 

54.95 €

Varastossa

ONYX ladattava vibraattori 

Käyttö:

Ennen käyttöönottoa tuote täytyy ladata täyteen!

 • USB laturi
 • Kahden tunnin latauksella 50 min käyttöaikaa
 • Säilytyspussi
 • Täysin vesitiivis, voit käyttää myös suihkussa. Kun peset vibraattorin tai käytät sitä suihkussa tarkista että suojus on aina latauspisteen päällä, jos latauspisteeseen pääsee vettä, laite lakkaa toimimasta!
 • Valmistusmateriaali laadukas silkinpehmeä premium tason silikoni
 • Moottorissa 7 pulssivärinä ohjelmaa
 • Ensimmäinen lataus täyteen n. 2 tuntia (lithium-ion akku)
 • Kokonaispituus n. 17 cm x 3,5cm
 • Käytä laitteen kanssa vain vesipohjaista liukuvoidetta.
 • Puhdistus välineiden pesuaineella ja lämpimällä vedellä. Älä käytä puhdistukseen saippuaa.
 • 12 kk takuu

Putiikin pitäjän pulinat

Onyx on todellinen LÖYTÖ, aivan loistava hinta-laatusuhde! Pintamateriaalina on käytetty todella ylellistä premiumtason silikonia, joka tuntuu kädessä häkellyttävän silkkiseltä.Tämän lisäksi ONYX on erittäin miellyttävä käytössä, sillä se on varreltaan todella taipuisa. Yleensähän nämä kalliimman hintaluokan ladattavat vibraattorit ovat olleet aina jäykkiä ja kovia. 

Onyx on kaikkea sitä mitä nainen laatuvibraattorilta vain voi vaatia; helppo käyttää, selkeät toiminnot, ladattava, varreltaan pehmeä, taipuisa ja joustava!

Hienoa, että alan tuotteissa tapahtuu samaa kehitystä kuin muussakin elektroniikassa. Kun komponentit paranee ja samalla lisääntyneen myynnin myötä halpenee niin myös kuluttajahinnat järkevöityy. Laatutuotteesta ei enää tarvitse maksaa itseänsä kipeäksi!

Täydet 10 pistettä valmistajalle. Onyx todella iskee luun kurkkuun alan mahti brändeille! 

Ostajan tarina

Charlotta (nimi muutettu)  47 v, Sörnäinen Helsinki

Case KAPULAN VAIHTO

Minulla on ollut käytössä tunnetun valmistajan erittäin tyyris, ladattava laatuvibraattori jo vuosia. Olen viettänyt vibraattorini kanssa monta ikimuistoista hekuman hetkeä ja todellakin voin sanoa, että se on palvellut minua uskollisesti ja pyyteettä jo 6 vuotta.

Mutta...muutaman kerran mieleni perukoille on yhtäkkiä kesken käytön ilmestynyt pieni harmituksen kukkanen ja verkkokalvolleni tulostunut sanat, Mitä jos

Aikani asiaa pohdittuani tulin siihen tulokseen, että alitajuntani yrittää sinnikkäästi viestittää minulle, että on aika kokeilla jotain uutta, siis suomeksi sanottuna, oli aika vaihtaa kapulaa.

Sieluni syvimmissä sopukoissa tiesin, että periaatteessa toimivan kapulan vaihto uuteen on itsekästä ja ympäristön kannalta tuhlausta. Yritin perustella hankintaa itselleni sillä, että vanha kapulani oli silloin tällöin kesken käytön sammunut  ja tehot olivat jo muutaman vuoden ajan vaimentuneet ja jos löytäisin uuden laadukkaan ja päivitetyn version rakkaasta kapulastani, voisin sitten sinnikkään uskollisesti viettää sen kanssa taas vuosia elämästä nauttien.

Viikon verran tarjontaa verkosta tutkittuani, tulin siihen tulokseen, että minun on kammettava itseni fyysisesti myymälään. En yksinkertaisesti osannut valita. Minun oli pakko päästä omin käsin hypistelemään. Halusin saada kunnon tuntuman niin materiaalista kuin moottorin tehokkuudestakin. Myös moottorin säätömahdollisuudet kiinnostivat kovasti.

Vanha vibraattorini oli muuten täydellinen mutta sen varren kovuus oli ajan mittaan jonkin verran häirinnyt, joten päätin etsiä itselleni muotoilultaan samanlaisen mutta vaatimuksena oli ehdottomasti se, että varren täytyisi olla pehmeä.

Kun sitten sain myymälässä ensimmäistä kertaa käteeni ONYXin olin täysin myyty. Vihdoinkin silkinpehmeä ja taipuisa varsi. Erinomaisen helposti säädettävät toiminnot ja äärettömän simppeli mutta kiehtova muotoilu. Tässä se oli. Kaikki toivomani elementit oli pakattu samaan pakettiin.

Nyt olemme kokeneet yhdessä jo monta ihanaa hetkeä ja täytyy sanoa, että minulle ONYX on täydellinen MATCH!

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

BONDAGE ROPE 3m sidontaköysi

Sidontaköysi 3 metriä, 80% puuvillaa, 8 mm palmikon paksuus. Materiaali ei hankaa eikä polta.

 
Tuote lisätty
9.95 €

Mini sidontaköysi punainen 1,8m

Pieni ja näppärä köysi aloittelijoille. Köyden pituus riittää käsien tai jalkojen yhteen sitomiseen. Tilaa samalla kaksi pakettia, niin pääsette heti kiinni sidontaleikkien viehätykseen. 

Tuote lisätty
4.50 €

AQUAGLIDE vesipohjainen perusliukuvoide 200 ml

Laadukas liukuvoide intiimialueen kostutukseen. TESTIVOITTAJA! 

Tuote lisätty
13.95 €

AQUAGLIDE vesipohjainen perusliukuvoide 50 ml

Laadukas liukuvoide intiimialueen kostutukseen. TESTIVOITTAJA! Saksan suosituin liukuvoide. 

Tuote lisätty
5.95 €

AA-PARISTOT 4 kpl

Tuote lisätty
2.95 €