Feromonit | Totta vai tarua ? | Sincity.fi

Feromonit ovat huomaamattomia hajuja, kemiallisia viestejä. Mutta aiheuttaako feromonit seksuaalista värinää ihmisten välillä, on hyvä kysymys. Tieteellisesti sitä ei ole pystytty todistamaan mutta toisaalta, kukapa meistä ei joskus olisi tuntenut kemiallista värinää, sähköä, tavattuaan uuden mielenkiintoisen ihmisen. Se, onko kyse faktasta vai fiktiosta, on kai loppujen lopuksi yhdentekevää.

Mihin sitten purkitettujen ferominituoksujen väitetty suosio perustuu? Jaa-a, ehkäpä siihen tosiasiaan, että käyttäessään pullotettua feromoni tuoksua, ihminen itsessään vahvistaa omaa viehätysvoimaansa, josta seuraa, että sellainen ihminen nyt vaan vääjäämättä on ihastuttava, kiehtova ja haluttava. 

Feromoni ANDRO VITA both 2 ml

Lisää eroottista vetovoimaa! Vastustamaton tuoksu. Kokeile tehoaako! Toimii sekä naisilla että miehille. 

 

 

 

Tuote lisätty
5.95 €

Feromoni ANDRO VITA miehelle 2 ml

Lisää eroottista vetovoimaa....Feromonit, luonnon omat viettelijät!

Tuote lisätty
5.95 €

Feromoni DESIRE FOR WOMEN 5ml

 Todella hienostuneen tuoksuinen feromoni parfymi. Vain pieni määrä iholle riittää. Pitkäkestoinen.

Tuote lisätty
8.95 €

Feromoni spray Morning Glow 120ml EAU DE TOILETTE

Lisää eroottista vetovoimaa! Todella hienostuneen tuoksuinen feromoni. Käytä hajusteena tai luo romanttisen odottava tunnelma suihkuttamalla huoneilmaan Mornig Glow feromonia.

 

 

 

Tuotteen koostumus

ethanol, aqua, fragrance, castor oil, dispdium dihydrogenethylenediaminetetraacetate, 5-chloro-2-methyl-2Hisothiazol-3-one, methylisothiazolione, androstenol

Designe in France, made in China

Tuote lisätty
18.95 €