Sincity kaupan esittely lyhyesti | Sincity.fi

Sincity kauppa | Erotiikkaliike Kamppi Helsinki

Tervetuloa tutustumaan Sincity kauppaamme, Albertinkatu 38. Kamppi. P. 09-700 29 207.

Panostamme vahvasti palveluun ja autamme mielellämme asiakkaitamme löytämään sopivan tuotteen valikoimastamme. Seksuaalisuus on luonnollinen osa elämää ja meillä siitä puhutaan mielellään.

Kampin myymälän aukioloajat

  • Arkisin 11-18
  • Lauantaisin 11-15

Jouluna palvelemme 

  • Joulukuun sunnuntait 3.12, 10.12 ja 17.12 avoinna klo 12-16
  • Pidennetyt aukioloajat jouluviikolla 18.12-22.12 klo 11-19
  • 23.12.klo 10-18
  • Suljettu 24.12-26.12 

Myymälään on helppo tulla myös pyörätuolilla sekä lastenrattailla!

Tervetuloa!

building
 
building
 
building
 
building
 
building
 
building
 
building
 
building
 
building
 
building
 

Miksi kannattaa tulla myymälään ostoksille?

Myymälässämme sinua palvelee ystävällinen asiantuntijamme. Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset neuvoa, kysy rohkeasti, autamme mielellämme.

Myymälän valikoima

Myymälästä löydät kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat tuotteet samaan hintaan. Joitakin verkkokaupan tuotteita löytyy myymälästä myös yksittäin pakattuna, esim. irtokondomit ja naruttomat tamponit. Myymälästä löytyy myös jonkin verran tuotteita, joita verkkokaupassa ei ole            

Tutustuminen tuotteisiin

Esittelemme mielellämme tuotteita, jotta pystyt paremmin valitsemaan itsellesi sopivan välineen. Usein verkkokaupassa valinnan tekeminen saattaa olla hankalaa juuri materiaalin ominaisuuksien, välineen koon tai moottorin voimakkuuden suhteen. Varsinkin hintavampien tuotteiden kohdalla saattaa käydä niin, että läpikäytyäsi eri verkkokauppojen ja valmistajien tuote-esittelyt ja esittelyvideot sekä lukaistuasi läpi keskustelupalstat ja tuotevertailut, on lopullisen ostopäätöksen teko hankalaa. Valinta on huomattavasti helpompi tehdä, kun saat tuotteen konkreettisesti käteesi testattavaksi. Helpottaaksemme osaltamme valintaasi, kerromme mielellämme oman rehellisen näkemyksemme niin valmistajasta kuin itse tuotteestakin.

Hinnoittelu

Meillä on tuotteilla aina sama hinta verkkokaupassa ja kivijalkakaupassa.

Ikäraja

Myymälässämme ei ole varsinaista ikärajaa. Nuoret ovat tervetulleita. Huomioithan kuitenkin, että isolla kaveriporukalla ei kannata tulla.

Noutopiste

Verkkokauppamme noutopiste toimii myymälän yhteydessä.