Myymälä Helsinki Sincity.fi

Seksilelut   Intiimituotteet  Naiselle  Miehelle  Pareille • Aloittelijalle  Kondomit BDSM  Asusteet Hupituotteet • Uutuudet  Tarjoukset Lahjakortit  

Sincity Putiikki | Seksikauppa Helsinki

Putiikkimme sijaitsee osoitteessa Albertinkatu 38. Kamppi, Helsinki.

Avoinna ark.11-18 ja la.11-15. P. 90-70029207.  

Helposti lähestyttävä konseptimme toimii mainiosti seksivälineistä ja intiimituotteista kiinnostuneille. Meille on helppo tulla yksin tai yhdessä rauhassa tutustumaan tuotteisiin. Panostamme vahvasti palveluun ja autamme mielellämme asiakkaitamme löytämään sopivan tuotteen valikoimastamme. 

Seksuaalisuus on osa elämää ja meillä siitä puhutaan mielellään.

Tervetuloa!

Huom! Tarkista päivittäinen aukioloaikamme aina verkkokaupan etusivulta, oikeasta yläkulmasta.

building
 
building
 
building
 
building
 
building
 
building
 
building
 
building
 
building
 
building
 
building
 
building
 

Miksi kannattaa tulla myymälään ostoksille?

Myymälässämme sinua palvelee ystävällinen asiantuntijamme. Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset neuvoa, kysy rohkeasti, autamme mielellämme.

Myymälän valikoima

Myymälästä löydät kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat tuotteet samaan hintaan. Joitakin verkkokaupan tuotteita löytyy myymälästä myös yksittäin pakattuna, esim. irtokondomit ja naruttomat tamponit. Myymälästä löytyy myös jonkin verran tuotteita, joita verkkokaupassa ei ole            

Tutustuminen tuotteisiin

Esittelemme mielellämme tuotteita, jotta pystyt paremmin valitsemaan itsellesi sopivan välineen. Usein verkkokaupassa valinnan tekeminen saattaa olla hankalaa juuri materiaalin ominaisuuksien, välineen koon tai moottorin voimakkuuden suhteen. Varsinkin hintavampien tuotteiden kohdalla saattaa käydä niin, että läpikäytyäsi eri verkkokauppojen ja valmistajien tuote-esittelyt ja esittelyvideot sekä lukaistuasi läpi keskustelupalstat ja tuotevertailut, on lopullisen ostopäätöksen teko hankalaa. Valinta on huomattavasti helpompi tehdä, kun saat tuotteen konkreettisesti käteesi testattavaksi. Helpottaaksemme osaltamme valintaasi, kerromme mielellämme oman rehellisen näkemyksemme niin valmistajasta kuin itse tuotteestakin.

Seksivälineet ja palautusoikeus

Me takaamme sen, että meiltä hankkimasi tuote on käyttämätön. Koska meillä ei ole intiimituotteissa palautusoikeutta, voimme taata sen, että kukaan ei ole kokeillut tuotetta. Palautusoikeus intiimituotteissa aikaansaa sen epämiellyttävän tosiasian, että ihmiset saattavat kokeilla tuotetta käytännössä (aivan kuten vaatteitakin) ja jos tuote ei tunnu hyvältä, se palautetaan. Laadukkaissa ja kalliimman hintaluokan tuotteissa valmistusmateriaalit (mm. silikoni) ovat sellaisia, että kauppias ei pysty varmistumaan siitä, onko tuotetta kokeiltu vai ei.

Hinnoittelu

Meillä on tuotteilla aina sama hinta verkkokaupassa ja kivijalkakaupassa.

Ikäraja

Myymälässämme ei ole varsinaista ikärajaa. Nuoret ovat tervetulleita. Huomioithan kuitenkin, että isolla kaveriporukalla ei kannata tulla.

Noutopiste

Verkkokauppamme noutopiste toimii myymälän yhteydessä.