Myymälä Helsinki Sincity.fi

Seksilelut   Intiimituotteet  Naiselle  Miehelle  Pareille • Aloittelijalle  Kondomit BDSM  Asusteet Hupituotteet • Uutuudet  Tarjoukset Lahjakortit  

Sincity Putiikki | Seksikauppa Helsinki

Putiikkimme sijaitsee osoitteessa Albertinkatu 38. Kamppi, Helsinki.

Avoinna ark.11-18 ja la.11-15. P. 90-70029207.  

Juhannuksena suljettu 23-25.6

Superedullisia avajaistarjouksia ja paljon uusia mielenkiintoisia tuotteita! 

Helposti lähestyttävä konseptimme toimii mainiosti seksivälineistä ja intiimituotteista kiinnostuneille. Meille on helppo tulla yksin tai yhdessä rauhassa tutustumaan tuotteisiin. 

Tervetuloa!

Huom! Tarkista päivittäinen aukioloaikamme aina verkkokaupan etusivulta, oikeasta yläkulmasta.

building
 
building
 

Miksi kannattaa tulla myymälään ostoksille?

Myymälässämme sinua palvelee ystävällinen asiantuntijamme. Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset neuvoa, kysy rohkeasti, autamme mielellämme.

Myymälästämme löydät kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat tuotteet samaan hintaan. Joitakin verkkokaupan tuotteita löytyy myymälästä myös yksittäin pakattuna, esim. irtokondomit ja naruttomat tamponit. Myymälästä löytyy myös jonkin verran tuotteita, joita verkkokaupassa ei ole.

building
 
building
 

Lisää kuvia myymälästä

              

Esittelemme mielellämme tuotteita, jotta pystyt paremmin valitsemaan itsellesi sopivan välineen. Usein verkkokaupassa valinnan tekeminen saattaa olla hankalaa juuri materiaalin ominaisuuksien, välineen koon tai moottorin voimakkuuden suhteen. Varsinkin hintavampien tuotteiden kohdalla saattaa käydä niin, että läpikäytyäsi eri verkkokauppojen ja valmistajien tuote-esittelyt ja esittelyvideot sekä lukaistuasi läpi keskustelupalstat ja tuotevertailut, on lopullisen ostopäätöksen teko hankalaa. Valinta on huomattavasti helpompi tehdä, kun saat tuotteen konkreettisesti käteesi testattavaksi. Helpottaaksemme osaltamme valintaasi, kerromme mielellämme oman rehellisen näkemyksemme niin valmistajasta kuin itse tuotteestakin.

Tämän lisäksi me takaamme sen, että meiltä hankkimasi tuote on käyttämätön. Meillä ei ole intiimituotteissa palautusoikeutta. Näin voimme taata sen, että kukaan ei ole kokeillut tuotetta. Palautusoikeus intiimituotteissa aikaansaa sen epämiellyttävän tosiasian, että ihmiset saattavat kokeilla tuotetta käytännössä (aivan kuten vaatteitakin) ja jos tuote ei tunnu hyvältä se palautetaan. Laadukkaissa ja kalliimman hintaluokan tuotteissa valmistusmateriaalit (mm. silikoni) ovat sellaisia, että kauppias ei pysty varmistumaan siitä, onko tuotetta kokeiltu vai ei.

Meillä on tuotteilla aina sama hinta verkkokaupassa ja kivijalkakaupassa.

Verkkokauppamme noutopiste toimii myymälän yhteydessä.