Pulinaa ja vinkkejä seksivälineistä ja niiden valmistajista Sincity.fi

PUTIIKIN PITÄJÄN PULINAT | Sincity.fi

Vaikeuksia valita seksivälinettä itselle tai yhteisiin iloihin! 

Olemme keränneet myymälöissämme jo yli 20 vuoden ajalta asiakaspalautetta niin aloittelijoilta kuin kokeneemiltakin käyttäjiltä markkinoilla olevista seksivälineistä ja intiimituotteista. Meille on kerääntynyt ainutlaatuista ja vankkaa tietämystä asiakkaiden käytännön kokemuksista koskien seksilelujen ja seksivälineiden toiminnallisuutta, laatua ja tarkoituksenmukaisuutta. Myös seksivälineiden valmistajat ja heidän valmistusfilosofiansa on tullut ajan saatossa tutuksi.

Osaan tuotteista on tästä syystä lisätty PUTIIKIN PITÄJÄN PULINAT osio, joka on asiakaspalautteen pohjalta lisätty kommentti, vinkki tai vertaisvinkki tuotteesta. Toki se voi olla myös meidän oma mielipiteemme tai vinkki, joka on hyvä ottaa huomioon tuotteen hankintaa miettiessä tai samankaltaisia tuotteita vertailtaessa.

Varsinaisessa tuotetiedossa on valmistajan ilmoittama seloste tuotteen toiminnallisuudesta, valmistusmateriaaleista, käyttötarkoituksesta sekä tuotteen tekniset tiedot ja mainosteksti tuotteen ominaisuuksista.

Kun tutustut verkkokaupassamme myytäviin tuotteisiin, kannattaa siis lukaista myös tuotetietojen lopussa näkyvä PUTIIKIN PITÄJÄN PULINAT kohta!